Jump to content
Sign in to follow this  
konghwei.mynet

Continuous prompting for selection of DSN

Recommended Posts

I'm using the Enterprise version of AssetManage. When I launch the program the 1st time, it will prompt me to select the DSN for the database. But it continues to prompt me repeatedly after the 1st launch. I'm using a 3-user license and have no issues with the other workstations. How do I get this rectified?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using the Enterprise version of AssetManage. When I launch the program the 1st time, it will prompt me to select the DSN for the database. But it continues to prompt me repeatedly after the 1st launch. I'm using a 3-user license and have no issues with the other workstations. How do I get this rectified?

I'm pretty sure the problem is you don't have permission to write to the WINDOWS registry on the machine that shows the problem. AssetManage will store the ODBC connection string in the Registry, if the registry setting is blank then the DSN SELECT dialog is opened. Seems like your connection string entry in the registry is always blank due to permissions issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×