Jump to content
grod55

Webcam Not Working

Recommended Posts

When I try to use my webcam for image capture, it only shows a black screen and when I try to "Take Snapshot" I get the error message below. My webcam (Logitech 920) works fine with other applications. I do notice that the blue light on my webcam doesn't come on with HomeManage, but it does with other applications (eg Skype), so it looks like something isn't right between HomeManage and the Webcam. I cannot find any documentation or blog posts on setting up the webcam with HomeManage, or troubleshooting this issue.

Any help is greatly appreciated.

Thanks,

Initial Image when clicking on WebCam button in the toolbar

image.png.cb2cadb3e2f66294b4ae852b90e5de4e.png

 

Result if clicking on Take Snapshot

image.png.455dd38d36f416f9e3236a6833a71ebe.png

Here is the image when Stop Capture is clicked

image.png.3e5ffb7c2a5c431629826f2a40da16c0.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Testing before committing

I have just got the exactly same webcam C920 and have the same problem, using version 18.0.0.12.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Testing before committing

I have the exactly same problem using C920 webcam on version 18.0.0.12.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Testing before committing

It looks like it something to do with the fact the c920 on take photos at 16:9 and not 4:3 ratio photos unlike other cameras. Looking at the spec on Logitech site. Under 4:3 it just says n/a

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...