Jump to content

Recommended Posts

Good Day

Having problems with home manage...
I am using Homage Manage 2018 version 18.0.0.12 / Windows 10 Pro

think files may be out of sync....

when selecting an item to change the status field.... I select the item number type in the new status, tab and then click on ok... record closes but field not changed... this happens Sporadically

ALSO....

from time to time when working in the program  I get an error screen that says "encountered an invalid argument"  files are locked up and I cant get out of the screen without going to task manager and shutting  down the program. Very sporadic on this but happens very often. This just happen right now I selected an item then mover the cursor to a field in the record with the mouse and I got this error... I didn't even try to do anything to the record ... had to go to task manager and close the program

ALSO

When selecting an item to change I will search for the item, select the item, the go to the additional tab, and there will be information from other items like its looking at the wrong record. This also is happening very Sporadically

ALSO...

This program as it is now is unreliable, and I can't trust that any thing else I enter will be properly recorded....Really need help in getting this fixed.....would have to delete program. I have backup going back to June 2018 ...but what was entered since then would be lost. Hate to try and restore a back up and the if that's mess up??????

I would attach files but I have 931 items listed with pictures and additional information in the records.

Please Please some input from someone on this to get files to operate correctly. Lot of time spent entering this inventory info
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

regarding the problem with the INVALID ARGUMENT.  Can you try moving the middle window separator all the way to the bottom so that you no longer see the IMAGE or DETAILS view.  Do you still get the INVALID ARGUMENT error after doing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have brought the bottom have all the way to the bottom and added 2 records today.... edited a couple more.... No problem yet...  I will be working on the inventory records somemore tomorrow and will give you an update if I get the invalid argument..

Thanks for the suggestion.... I will be watching this closely and will give you an update soon...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×