Jump to content

wchettel

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

wchettel last won the day on October 10

wchettel had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    : Davie, Florida
  • Interests
    Stamp collecting and watching the grass grow! I also ride my old 1978 Triumph motorcycle once in a while.

Recent Profile Visitors

324 profile views

wchettel's Achievements

  1. Can you issue this Countries list in an Excel format? Thanks!
  2. 2 months ago you told us that the SM USA update would be in 2-3 weeks. I still haven't gotten it! When will we get it?
  3. I'm currently using SM USA 2021. I do not see any gridlines. When is the next free update?
  4. What is the status of this 3 year old feature request that you would try to add in a month or 2?
  5. WHY does your techsupport@libertystreet.com NOT respond to requests for assistance?
  6. I just installed StampManage USA 2019 on a new Windows 10 PC. When I try to activate by pasting-in the product key that was emailed to me, I get this message: "The Product Key You Typed Is Already In Use". The order ID for my purchase is: LIBST190122-4307-73121. How do I deactivate my previous installation on my old (dead) PC so I can reactivate StampManage on my new PC?
  7. Ok, I finally got a reply to my request via the "New Page" link. The Product code sent is identical to what was emailed to me when I originally bought SM2019 on Jan 22, 2019. I still get the exact same message as above. So, it seems as if my previous registration has NOT been deactivated like your message above states. WHAT SAY YOU??
  8. I just installed my StampManage USA 2019 on a new Windows 10 PC. When I try to activate by pasting in the product key that was emailed to me, I get this message: "The Product Key You Typed Is Already In Use". When I click on the link above and type in my email address, it tells me: "Product keys have been sent. We've found your product keys and sent them to your email address." But I do NOT receive an email AND, the code is not deactivated! I already have the product key and just need the previous installation deactivated! Please help!! I've sent an email to your tech support but got no reply.
  9. Do a Google Image search for "Canada $1 Loon Scott 1687", then copy the image and then add it to your database.
  10. What the Admin says works perfectly! I do this quite often.
  11. THANKS! That would be much appreciated! When might we expect to see this feature?
  12. You can fix that by adding your own correct image. I have done that numerous times to correct or display better quality images that I scanned from my actual stamp!
  13. I am experiencing this issue also. Closing the "restarted" program always works to shut it down.
×
×
  • Create New...