Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'search'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Liberty Street Software
    • Announcements
  • AssetManage
    • AssetManage Support
  • StampManage
    • StampManage Support
  • CoinManage
    • CoinManage Support
    • CoinManage For The Mac / iOS
  • HomeManage
    • HomeManage Support
  • CurrencyManage
    • CurrencyManage Support

Blogs

  • inousir's Blog
  • bishara22's Blog
  • bluehills' Blog
  • George

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have just purchased AssetManage Standard v22.0.0.6 when searching for an employee, it never finds the users on the imported records. I have tried several users that have assets assigned to them, but the search function does not find the users. This is kind of a big problem, as this is how I search to find out what assets our employees have. Is it possible for this issue to be fixed? I'm able to search other fields without issues. But the assigned to employee is crucial for the search function. I found out that if I edit an imported record and save the entry, then when I search by the employee name, it will find it. So it appears to be some sort of indexing problem on imported records.
×
×
  • Create New...