Jump to content

StampManage 2015 USA Bug


dickelliott

Recommended Posts

We could'n t reproduce that here with the latest builds. So whenever you go into the PREFERENCES it correctly shows as 30 runs correctly, but the program backs up every

Exit?

You have the 2015 version? If so, when did you last download?

Link to comment
Share on other sites

I downloaded when the program was first available for sale. Jan 28, 2015. Is there a new update available?

I just went into preferences and changed the frequency to 50 and no backup, so I went and hanged it back to 30 and no backup

Can you download and install the latest build which we uploaded last night, let us know if the problem continues.

Link to comment
Share on other sites

I installed the new build from the link above and everything except the Query function seems to work fine. Before I installed it I used the Check for Updates function and It told me that I already had the latest version, even though I had an update to install ? Is this working and if not where do we check for updates?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...